Uw verblijf

Voorwaarden

Het ontbijt wordt elke dag tot 10:00 uur geserveerd. Bij aankomst wordt overleg hoe laat u dit wenst.

Inchecken kan vanaf 16:00 uur. U mag natuurlijk altijd eerder komen, bel even met ons om te overleggen. Uitchecktijd is 10:00 uur. Wilt u die dag wat langer blijven, in overleg is er veel mogelijk.

Heeft u de accommodatie afgehuurd, dan gelden er andere voorwaarden.
Deze voorwaarden sturen wij u graag op.

Wanneer u de accommodatie hebt afgehuurd dan is het ontbijt niet bij de prijs inbegrepen, u kunt optioneel het ontbijt bij boeken voor € 11,00 per persoon per dag en wordt in buffetvorm voor u klaar gezet. Wanneer u boekt kunt u aangeven bij ons of u dit wenst.

Corona

Graag er even tussen uit, maar twijfelt u over de mogelijkheden in deze tijd? In onze B&B en groepsaccommodatie kunnen wij u met een gerust hart ontvangen.

Onze accommodatie biedt vier kamers, waarvan twee familiekamers (splitlevel), met alle vier hun eigen sanitair. Ook zijn onze gezamenlijke ruimtes ruim opgezet, waardoor een ieder (waar gewenst) afstand kan bewaren. Wij zijn volledig voorbereid en kunnen u, met onze faciliteiten, garanderen dat u van een veilig verblijf kunt genieten in onze accommodatie.
Wij beheren zelf de boekingen en daarmee het aantal mensen dat in onze B&B verblijft, hiermee kunnen wij deze garantie geven.

Daarnaast kunnen wij groepen, bestaande uit maximaal zes huishoudens, ontvangen. U huurt dan de gehele accommodatie af waarbij u beschikt over vier kamers, waarvan twee familiekamers (splitlevel), alle vier met eigen sanitair. Tevens zijn er twee gemeenschappelijke ruimtes en één volledig ingerichte keuken en één keuken/bar. Ook heeft u buiten een heerlijk overdekt terras en een ruime tuin ter beschikking. Perfect voor zowel privé gelegenheden als een zakelijke gelegenheid.

Zo kunt u er zorgeloos tussen uit!

Mocht u vragen hebben, bel ons dan gerust; wij staan graag voor u klaar!
Graag tot ziens in onze accommodatie!

Gastvrije groet,
Leonie

Volgende stap
Vorige stap

De Twentse Heerlijkheid

Leonie Hassink