Omgeving

Omgeving

B&B De Twentse Heerlijkheid ligt aan de rand van landgoed Weldam. Gelegen in de Hof van Twente vanaf waar talloze fiets- en wandelroutes mogelijk zijn. Natuurliefhebbers kunnen dan ook echt hun hart ophalen in dit prachtige stukje natuur.

Binnen 10 minuten fietsen ben je in Hengevelde. Ga je de andere kant op? Dan ben je in het centrum van het Stedeke, zoals Diepenheim ook wel wordt genoemd. Dit kleine stadje zal je verrassen met haar diversiteit aan kunst en cultuur.
Op nog geen half uurtje fietsen vanaf de B&B ligt Delden. Deze stad met het welbekende Landgoed Twickel, heeft knusse straatjes met boetiekjes en musea. Fiets je verder dan kom je uit in Hengelo met haar vele terrassen en gezellige winkelstraten.
Genieten van een bijzonder stukje natuur dan ga je richting Haaksbergen. In het buitengebied van Haaksbergen ligt natuurgebied het Buurserzand.

Op culinair gebied kom je ook zeker niet te kort. In de nabije omgeving zijn er diverse horecagelegenheden. Wij raden je graag onze favorieten aan.

Volgende stap
Vorige stap

De Twentse Heerlijkheid

Leonie Hassink